Sant Bartomeu del Grau -

Curs de català i mòbil

Agenda mes d'octubre

Avís d’interrupció de subministrament per treballs de manteniment a les instal·lacions d’Endesa

ENDESA informa als seus clients i públic en general que, per incrementar la qualitat del servei elèctric, realitzarà uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. Més informació al document annex.

Circular informativa - pista de pàdel la Codina

Projecte de reducció de velocitat de vehicles al tram urbà

El mes de juny del 2014, l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau va sol·licitar a l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona, assistència tècnica per tal de reduir la velocitat al tram urbà de la carretera BV-4601.

A principis d’any la Diputació de Barcelona ha presentat l’informe tècnic corresponent a l’Ajuntament, el qual preveu la col·locació d’esquenes d’ase, passos de vianants elevats i bandes transversals d’alerta.

Responsables de l’Oficina Tècnica ens han confirmat que l’obra civil s’iniciarà aquesta mateixa setmana i que l’asfalt de les esquenes d’ase i passos elevats és realitzarà a principis de la setmana vinent.

 

Festa de la gent gran

AVÍS - interrupció del servei municipal d’abastament d’aigua

GIAC ens ha notificat que per tal de millorar el servei, cal que realitzin treballs a la nostra xarxa de distribució. En conseqüència es veuen obligats a interrompre temporalment el subministrament d’aigua a:

.- Carrer Vell (des de BBVA a la Fonda)

.- Carrer Nou

Telèfon d’informació d’avaries: 900 81 84 82

 

Contingut sindicat